Betcup Yatırım Bonusu ile Bakiyenizi Destekleyin!

Betcup yatırım bonusu deposit tutarı üzerinden ekstra kazanım elde etme şansını beraberinde getirmektedir.

Yüzde 15 Betcup Yatırım Bonusu Avantajı ile Büyülüyor!

Betcup yatırım bonusu kullanım adımlarında üyelerin her bir yatırımdan sadece 1 adet bonus almasına izin verilmektedir. Ayrıca bir yatırım üzerinden çoklu promosyon maalesef ki talep edilememektedir. Bunun yanında yatırım bonusu ile farklı bonusların kombin edilmesine de izin verilmemektedir. Betcup kullanıcılarının tamamına hitap edecek bonus olanakları ile fark yaratmaktadır. Siz de kayıt aşamasını tamamlayın ve bonus olanaklarını hesaba geçirin. Zira her IP numarasına sadece 1 adet tanımlanan bonuslar da bulunmaktadır. Örneğin ilk üyelik bonusunda cihaz seçim adımları önem arz etmektedir.

Betcup Yatırım Bonusu Kuralları

Betcup yatırım bonusu talep ederken bazı temel kurallara riayet ederek ve firma hakkında yapılan yorumlara bakarak işlem akışının tamamlanması gerekmektedir.

  1. Yatırım bonusunu elde edebilmek için Payco metodu ile en az 20 TL yatırım yapmanız gerekmektedir.
  2. Lakin yatırım aşamasının sonrasında harcama yapmadan canlı destek hattına bağlanın. Promosyonu talep edin. Zira yatırdığınız tutarda harcama yaparsanız bonus kullanım hakkı elinizden alınmaktadır.
  3. Bonusun 5 katına çevrilmesi gerekmektedir. Spor bahislerinde belirlenen sınır oran 1.30 olarak sınırlandırılmaktadır.
Betcup Yatırım Bonusu

Siz de yatırım bonus tutarını hesaba tanımlarken çok hassas olun. Zira IP denetimlerinde en ufak bir ihlal söz konusu olursa site hesabı kalıcı olarak askıya almaktadır.

Betcup En Yeni Bonusları

Betcup yatırım bonusu haricinde sitede ek olanaklar sunulmaya devam etmektedir. Böylece yatırım bonusu üzerinden kesintisiz bir bağlantı adımı tamamlanmaktadır. Siz de tek bir tık ile bağlantı aşamasını hayata geçirin. Telegram ve sosyal medya hesaplarını takip ederek eklenen en yeni bonus seçenekleri hakkında bilgilendirmelere göz atın. Betcup bonuslar farklı promosyon seçenekleri ile kombin edilmemektedir. Bunun yanında promosyonun çevrim adımını hayata geçirmeden nakit çekime de izin verilmemektedir. Zira çekim yapmak için öncelikle bonusun çevrim adımlarının hayata geçirilmesi gerekmektedir. Mobile ve masaüstü versiyon üzerinden promosyon erişim adımını hayata geçirme hakkı verilmektedir. Ara yüz farklı olsa da yatırım bonusu kuralları değişmemektedir.

Yorum yapın